| Доброе Утро |
|
|
|
| N1ghtmare | Дата: Четвер, 19.11.2009, 21:07 | Повідомлення # 2 |

Група: Адміністратори
Нагороди: 35
Статус: 
| последний кадр улыбнул.. насчёт ассоциации хз. а вот.. а как у вас начинается утро, обычно?
ФОТОУСЛУГИ
|
| |
|
|
|
| NaSOS | Дата: Четвер, 19.11.2009, 21:10 | Повідомлення # 3 |
 Генералиссимус
Група: Модератори
Нагороди: 13
Статус: 
| на данном отрезке времени с градусника подмышкой и шприца в заднице)))
Кто гуглит - тот всегда найдет.....и информацию и приключения на свою жопу
|
| |
|
|
|
| Eugene | Дата: П’ятниця, 20.11.2009, 10:36 | Повідомлення # 4 |
 Адам Жоржович
Група: Перевірені
Нагороди: 10
Статус: 
| Quote (N1ghtmare) а как у вас начинается утро, обычно? з того шо впадло вставати і з думкою про то, шо нада сьогодні зробити на роботі і шо я зроблю більш чим вчора
Ніч іскриться і вспихуєт, як большой фонтан. І душа моя — іскрящійся фонтан…
|
| |
|
|
|
| NaSOS | Дата: П’ятниця, 20.11.2009, 10:50 | Повідомлення # 5 |
 Генералиссимус
Статус: 
| доброе утро пятничное
|
| |
|
|
|
| NaSOS | Дата: П’ятниця, 27.11.2009, 00:27 | Повідомлення # 6 |
 Генералиссимус
Статус: 
|
|
| |
|
|
|
| Ангелёночек | Дата: П’ятниця, 27.11.2009, 09:42 | Повідомлення # 7 |
 Забавный клубочек позитивчика
Група: Супермодератор
Нагороди: 16
Статус: 
| в первом посте фотка, где тетенька пьет воду из-под карна, напомнило мне моего кота=)) он тоже с крана воду пьет=))) Quote (N1ghtmare) а как у вас начинается утро, обычно? с выключения двух будильников, потом на автомате на кухню ставить кофе...
Aime qui t`aime. L`air ne fait pas la chanson. 
|
| |
|
|
|
| NaSOS | Дата: П’ятниця, 27.11.2009, 11:56 | Повідомлення # 8 |
 Генералиссимус
Статус: 
| Quote (Ангелёночек) с выключения двух будильников однако.....
|
| |
|
|
|
| Ангелёночек | Дата: П’ятниця, 27.11.2009, 20:19 | Повідомлення # 9 |
Статус: 
| при чем оба на телефонах. один иногда не срабатывает по неизвестным мне причинам. и не надо спрашивать или я его вобще завожу. будильник в смысле :Р
|
| |
|
|
|
| АssyA | Дата: П’ятниця, 27.11.2009, 20:36 | Повідомлення # 10 |
 Love freedom and go one
Статус: 
| Quote (Ангелёночек) и не надо спрашивать или я его вобще завожу. будильник в смысле :Р лол-лол-лол!! теж поседня фота улибнула!!! Починаетья це все з мислів: 1. "Блін, чё за музло на будільніку? воно мені не подобаеться, тре сьодні нарізати якісь кльові кусочки із треків і поставити, щоб просинання було веселішим і настраювало на позитивні мислі " якщо надо вставати в школу то 2. "Ну блін, точно прийду зі школи і ляжу спати", якщо взгагалі не виспалась то "БлЁ, йти сьодні тудо, чи спати? вот ф чём вопрос...", якщо навпаки, то просто повторяю вивчене за вчора собі в умі, але це бувае рідко!! (я не заучка) Тоді я встаю, не хотя, якщо не в школу, то до мене приїходить моя сусідка і починає зтягувати одіяло, або лізти під нього!!! Якщо в школу, то встаю тож нехотя, удіваюсЁ, йду ну там у ванну тири-пири, тоді п"ю цайок, збираюсь, крашусь тд. і гоуу
Улечу я на край света, Буду слушать его сеты! На крылья его упаду. Порыв нежности я получу! Нежась на песке морском, Моя душа и тело разтворится в нём ©йа Всё что отнимает у нас жизнь, нам возвращает музыка©Джон Ленон
|
| |
|
|
|
| Ангелёночек | Дата: П’ятниця, 27.11.2009, 20:42 | Повідомлення # 11 |
Статус: 
| Quote (АssyA) кльові кусочки із треків і поставити, щоб просинання було веселішим і настраювало на позитивні мислі чеез неделю ты возненавидишь даже самую любимую песню, если поставишь ее на будильник=))))) Quote (АssyA) до мене приїходить моя сусідка і починає зтягувати одіяло домагается? О_о
|
| |
|
|
|
| АssyA | Дата: П’ятниця, 27.11.2009, 20:48 | Повідомлення # 12 |
 Love freedom and go one
Статус: 
| Quote (Ангелёночек) чеез неделю ты возненавидишь даже самую любимую песню, если поставишь ее на будильник=))))) ну це хто що слухає, я могу взяти одну із найулюбленіших мелодій і вона мені понад місяці не надоїсть, перевірено вже!!! Ось що знач справжня музика... Колись один кусок стояв на звонку з кінця 9го кл. до поч 11, уже поміняла!! Quote (Ангелёночек) домагается? О_о та це ще таке, вона до мене в кровать одногоразу лягла своїми гразнимі, блін, штанами!! я зразу встала
Улечу я на край света, Буду слушать его сеты! На крылья его упаду. Порыв нежности я получу! Нежась на песке морском, Моя душа и тело разтворится в нём ©йа Всё что отнимает у нас жизнь, нам возвращает музыка©Джон Ленон
|
| |
|
|
|
| Ангелёночек | Дата: П’ятниця, 27.11.2009, 20:49 | Повідомлення # 13 |
Статус: 
| Quote (АssyA) я могу взяти одну із найулюбленіших мелодій і вона мені понад місяці не надоїсть, перевірено вже!!! я имела ввиду, что она у тебя на будильнике именно стоять будет. ты же не любишь, когда тебя будят?=) Quote (АssyA) я зразу встала я себе думаю=)
|
| |
|
|
|
| АssyA | Дата: П’ятниця, 27.11.2009, 20:52 | Повідомлення # 14 |
 Love freedom and go one
Статус: 
| Quote (Ангелёночек) я имела ввиду, что она у тебя на будильнике именно стоять будет. ты же не любишь, когда тебя будят?=) да-да, так я і зрозіміла! Звісно не люблю, але любов до ціеї музики навіть переважае, те що я так не люблю!!! Quote (Ангелёночек) я себе думаю=)
|
| |
|
|
|
| NaSOS | Дата: Вівторок, 01.12.2009, 02:15 | Повідомлення # 15 |
 Генералиссимус
Статус: 
|