| Болонська система у ВНЗ |
| Niuska | Дата: Неділя, 07.09.2008, 15:44 | Повідомлення # 1 |
 Неисчерпаемый мечтатель
Група: Перевірені
Нагороди: 0
Статус: 
| Я ще не навчаюсь,але чула про цю систему. Досить непогано,як менеі здається.Ти собі працюєш кожу пару та заробляєш бали,в результаті чого отримуєш сесі автоматом А що ви думаєте з цього приводу?
|
| |
|
|
|
| Little_black_dress | Дата: Неділя, 07.09.2008, 15:58 | Повідомлення # 2 |
 Миле чортення
Нагороди: 8
Статус: 
| Ну я вчуся за Болонською системою!ця система має свої + і -! Плюсами є те, що в день не може бути більше 3 пар(Бо мозги вже неварять більше),те що ти збираєш на кожній парі бали з яких вийде твоя оцінка.... А мінуси: маєш 14 енок і ти вилетів з універу, не ходиш на пари не маєш ті бали....і якщо неназбираєш бали пишеш екзамен....
|
| |
|
|
|
| Niuska | Дата: Неділя, 07.09.2008, 16:05 | Повідомлення # 3 |
 Неисчерпаемый мечтатель
Статус: 
| Quote (Little_black_dress) А мінуси: маєш 14 енок і ти вилетів з універу, не ходиш на пари не маєш ті бали....і якщо неназбираєш бали пишеш екзамен.... так ось висновок - відвідувати пари щоденно Так держава застрахувала і батьків,що ті недаром гроші платять за навчання,а що дитина відвідує пари і здобуває хоч якісь знання
|
| |
|
|
|
| Cracker | Дата: Понеділок, 08.09.2008, 14:42 | Повідомлення # 4 |
 Добрый человек (:
Група: Супермодератор
Нагороди: 5
Статус: 
| нащет 14 енок ето все бред....никто их и неподщитывает толком.....и вобще там както в процентах щитают.... Niuska, ты думаешь что ты будешь постоянно готовиться и отвечать?А кроме тебя еще люди будут готовиться и за пару отвечают не все (из тех кто подготовился)....а иногда впадло готовиться и 100 % знаешь что тебя никто неспросит пока неподнимишь руку. И вобще не думаейте что на автомат легко заработать....даже на 3 нада попотеть......
Ты можешь зделать все.Но не можеш вернуть время, чтобы хоть что-то исправить. Клан сцуко полуночнегоф форума 
|
| |
|
|
|
| Niuska | Дата: Понеділок, 08.09.2008, 15:53 | Повідомлення # 5 |
 Неисчерпаемый мечтатель
Статус: 
| Quote (Cracker) Niuska, ты думаешь что ты будешь постоянно готовиться и отвечать?А кроме тебя еще люди будут готовиться и за пару отвечают не все (из тех кто подготовился)....а иногда впадло готовиться и 100 % знаешь что тебя никто неспросит пока неподнимишь руку. Важко,я не спорю,але ж воно того варте.Сесії не такі вже і часті "процеси",так що думаю можна попотіти заради "автомата"
|
| |
|
|
|
| Cracker | Дата: Понеділок, 08.09.2008, 15:58 | Повідомлення # 6 |
 Добрый человек (:
Нагороди: 5
Статус: 
| Нусс....увидем на деле.....я лично редко на автомат натягиваю.....лень)
Ты можешь зделать все.Но не можеш вернуть время, чтобы хоть что-то исправить. Клан сцуко полуночнегоф форума 
|
| |
|
|
|
| Niuska | Дата: Понеділок, 08.09.2008, 16:09 | Повідомлення # 7 |
 Неисчерпаемый мечтатель
Статус: 
| Cracker, ну ось воно.Зараз навіть у школах щось подібне,тобто протягом темі ти набераєш бали і в кінці теми ти пишеш контрольну без перездачі або отримуєш оцінку автоматом)
|
| |
|
|
|
| Ангелёночек | Дата: Понеділок, 08.09.2008, 22:16 | Повідомлення # 8 |
 Забавный клубочек позитивчика
Нагороди: 16
Статус: 
| я,правда,только начала учиться... но,мне кажется,нак каждой паре напряжно отвечать и зарабатывать на автомат,но и в то же время хорошо тем,что если все же наберешь те баллы,то одним,по крайней мере,экзаменом меньше. и это же лучше,чем не учить весь семестр,а потом перед экзаменом все взять,выучить и сдать...
Aime qui t`aime. L`air ne fait pas la chanson. 
|
| |
|
|
|
| Little_black_dress | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 16:05 | Повідомлення # 9 |
 Миле чортення
Статус: 
| Вже пів року провчилася по цій системі...цілий семестр скажу, що нормально....адже на кінець не треба все здавати і якщо нормально вчився Новий Рік пройде вдало! Майже з всіх предметів класно..тільки два аррррр...но нічого)
|
| |
|
|
|
| Ангелёночек | Дата: Середа, 29.04.2009, 22:18 | Повідомлення # 10 |
Статус: 
| Нарыла тему... отвечаю: плохо учиться по этой системе!!! если ты весь этот семестр учишься на одни четверки, то за экзамен у тебя не может уже никак стоять 4 балла! вернее, после экзамена!
|
| |
|
|
|
| Little_black_dress | Дата: Четвер, 30.04.2009, 12:28 | Повідомлення # 11 |
 Миле чортення
Статус: 
| Quote (Ангелёночек) сли ты весь этот семестр учишься на одни четверки, то за экзамен у тебя не может уже никак стоять 4 балла! трішки не поняла...щось ти накрутила... просто сама болонська система типу взято 100 балів і поділено на всі практичні...по 2-5 балів і ти їх заробляєш...вони тобі додаються...а на кінець приходиться перездавати все по 2-3 бала...зовсім тупо! зато є атестація і якщо ти за нею по бальній системі будеш мати 2, то 4 не світить і так далі...
|
| |
|
|
|
| Ангелёночек | Дата: Четвер, 30.04.2009, 17:24 | Повідомлення # 12 |
Статус: 
| Little_black_dress, так я це і мала на увазі. якщо ти працюєш весь семестр, отримуєш оцінки, набиражш бали, але в тебе одні четвірки, то після екзамену в тебе вище четвірки оцінки не буде. навіть якщо екзамен на 5. В нас не 100 балів береться, а тих самих 5 балів береться і за кожні практичні/лабораторні/ самостійні можна отримати там по 1, 1,5 бала. і в кінц це все сумується і маєш оцінку. Quote (Little_black_dress) зато є атестація і якщо ти за нею по бальній системі будеш мати 2, то 4 не світить і так далі... так воно і є
|
| |
|
|
|
| Puss | Дата: Понеділок, 09.11.2009, 23:17 | Повідомлення # 13 |
 Ходячий позитив :)
Нагороди: 11
Статус: 
| мені дуже подобається ця система, правда я не давно з нею знайома, але нічого проти не маю!! по деяким предметам ставлять по 0.5 бала лиш за те, що ти був на лекції!!! а по одному предмету, якщо є всі лекції-15 балів!!)) тай те, що багато пар немає теж класно!!)) правда важко буде, бо немає спеціаліста, лиш бакалавр і магістр.. але то нічого)) зате більший стимул до навчання!!!))
|
| |
|
|