| Чего не хватает на сайте? |
|
|
|
| N1ghtmare | Дата: Середа, 18.02.2009, 17:52 | Повідомлення # 1 |

Група: Адміністратори
Нагороди: 35
Статус: 
| Чего не хватает на сайте? Причина редактирования: И так далее
|
| |
|
|
|
| ScReam | Дата: Середа, 18.02.2009, 20:18 | Повідомлення # 16 |
 Воэн!
Група: Перевірені
Нагороди: 7
Статус: 
| Всего хватает)
|
| |
|
|
|
| Magi@man | Дата: Середа, 18.02.2009, 20:22 | Повідомлення # 17 |
 Пазытывнэ й бэшанэ :)
Нагороди: 5
Статус: 
| Quote (АssyA) клубняка не фатае) шукай,і виложуй просто на форумі альтери і металісти активісти у розділі музика Quote (АssyA) Magi@man, що зараз робимо?-це гаряча темко...думаю на стоїть... а який кінцевий смислі?просто хвилинна радість...
|
| |
|
|
|
| N1ghtmare | Дата: Середа, 18.02.2009, 20:27 | Повідомлення # 18 |

Група: Адміністратори
Нагороди: 35
Статус: 
| Quote (НапильниК) Музыки!! эм... а мне казалось этого у нас не мало.. Quote (АssyA) Silent, ага..точно...а клубняка не фатае)) ну... лично я не по клубняку...
ФОТОУСЛУГИ
|
| |
|
|
|
| Magi@man | Дата: Середа, 18.02.2009, 20:34 | Повідомлення # 19 |
Статус: 
| гайсин орг помаленьку перетворюється на упчк)))
|
| |
|
|
|
| Joedy | Дата: Середа, 18.02.2009, 20:56 | Повідомлення # 20 |
 УтачкаУтачкаХАХА!
Нагороди: 4
Статус: 
| Quote (Magi@man) я б хотів би побачити модером Сіністера О_О ... а что у вас от модеров требуется?? кроме как следить за порядком частично согласен по поводу тем что снилось, що делаете, в принципе темы вродь безобидные, но послед время там кроме как ничего, ничего, ничего, ничего, ничего, ничего ничего не пишут, сплошное "ничего" а так вродь всего хватает, нехватает активности людей в более глобальных темах. более глубоких, а то все сидят ток на что делаете, что снилось и тп... вот.. я пересматривал одни из самых первых тем, создавали же умные темы, писали... а щас все затихло - но это уже претензия скорее к обитателям сайта, а не создателям..
Your pretty face is going to HELL
|
| |
|
|
|
| SkyNetLPY | Дата: Середа, 18.02.2009, 21:02 | Повідомлення # 21 |
 СкалБлакасВен
Нагороди: 8
Статус: 
| Хотелось бы увидеть интерес пользователей к техническим и компьютерным разделам. У меня есть масса вопросов, на много вопросов могу ответить, но не кого спрашивать и некому отвечать(((((
---------------------------------------------------------------------- В этой жизни все равны. Только одни равнее других... На форуме постоянно действует конкурс на лучшего флудера, победитель выигрывает поездку в БАН Никаким притворством и уловками нельзя ни скрыть любовь там, где она есть, ни выказать ее там, где ее нет... Есть 10 вида людей - которые понимают двоичную кодировку, и которые - нет. Молодежь нынче ебанутая пошла, клиника... (©) Самое главное при работе с компьютером - не давать ему понять, что ты торопишься....
|
| |
|
|
|
| АssyA | Дата: Середа, 18.02.2009, 21:04 | Повідомлення # 22 |
 Love freedom and go one
Нагороди: 13
Статус: 
| Quote Magi@man, а який кінцевий смислі?просто хвилинна радість... ну і що, в цьому тож е своя так мовити фішка...
Улечу я на край света, Буду слушать его сеты! На крылья его упаду. Порыв нежности я получу! Нежась на песке морском, Моя душа и тело разтворится в нём ©йа Всё что отнимает у нас жизнь, нам возвращает музыка©Джон Ленон
|
| |
|
|
|
| Magi@man | Дата: Середа, 18.02.2009, 21:10 | Повідомлення # 23 |
Статус: 
| Quote (АssyA) ну і що, в цьому тож е своя так мовити фішка... я на надіюсь не просто набивання постів?тАк же?? Quote (SkyNetLPY) Хлотелось бы увидеть интерес пользователей к техническим и компьютерным разделам. У меня есть масса вопросов, на много вопросов могу ответить, но не кого спрашивать и некому отвечать((((( О_о,точНо!!тут багато людей які смисля в компах і зможуть допомогти друг другу у вирішенні проблем!! Значить потрібно зробити якусь якоби ПЕРЕЗАГРУЗКУ у сайті,вирубити на день-два почистити від флуду і оффтопу і дивитись потом за порядком,щоб нікому не було в обіду всетаки тут багато цікавої інфи виложується.... Хай Гайсинюорг стане нормальним ФОРУМОМ!а не УПЧК(скажемо НІ трансформації в упчк)!
|
| |
|
|
|
| Niuska | Дата: Середа, 18.02.2009, 21:54 | Повідомлення # 24 |
 Неисчерпаемый мечтатель
Нагороди: 0
Статус: 
| Quote (Eugene) великих обговорень, в які би всі включались. +1. Так як зайшла мова, то скажу відверто.Коли я вперше попала на форум, тут було доволі цікаво:багато тем, нові люди, доволі така приємні поінти і т.д. Але зараз все помінялось з точністю до навпаки:якщо колись я рвалась створювати нові теми, зацікавлювати людей,то зараз цього робити не хочеться,тут сумно стало.Так, люди створюють нові теми,але це не те,вони тупо завалюють розділ "Тести" цими ж тестами.Але питання:навіщо? Створюються нудні теми в бесідці,які тримають активність максимум тиждень і "вмирають".Музики достатньо. Кобеін-трудяга закидає інфу про гурти, біо яких ніхто не читає,там переглядів всього нічого(2-4) А поінти? Я хз що сказати Це моя думка Я навіть і не знаю, за який варіант голосувати в 1-му пості
|
| |
|
|
|
| Joedy | Дата: Середа, 18.02.2009, 22:03 | Повідомлення # 25 |
 УтачкаУтачкаХАХА!
Нагороди: 4
Статус: 
| Niuska, солидарен, у мня сначала было такое же впечатления, потом поменялось, все сидят ну тупых темах, какой смысл постоянно писать у меня норм настроения, у мня плохое настроения, мне ничего не снилось, я не помню что мне снилось... одно и тоже, одно и тоже... эт уже почти равносильно флуду.. имхо Додано (18.02.2009, 22:03) --------------------------------------------- тут большинство проголосовало за конкурсы, предлагаю создать тему, где будут толкать идеи по их поводу, не все же время Нессу насчет этого думать..
Your pretty face is going to HELL
|
| |
|
|
|
| Magi@man | Дата: Середа, 18.02.2009, 22:04 | Повідомлення # 26 |
Статус: 
| YНу так удаляєм ці безпонтові теми,точніше теми-флуд???
|
| |
|
|
|
| АssyA | Дата: Середа, 18.02.2009, 22:15 | Повідомлення # 27 |
 Love freedom and go one
Нагороди: 13
Статус: 
| Quote Magi@manя на надіюсь не просто набивання постів?тАк же?? ...ну може й е такі, що просто намагаються здобути активність.. я ні, а подумати в чомусь і твоя правда...можливість скористуватися такими темками...так і активність набиваеться...Е з цього вихід..создавати більш конкретні теми...)))!!і т.д.
Улечу я на край света, Буду слушать его сеты! На крылья его упаду. Порыв нежности я получу! Нежась на песке морском, Моя душа и тело разтворится в нём ©йа Всё что отнимает у нас жизнь, нам возвращает музыка©Джон Ленон
Повідомлення відредагував АssyA - Четвер, 19.02.2009, 00:27 |
| |
|
|
|
| Ангелёночек | Дата: Середа, 18.02.2009, 22:17 | Повідомлення # 28 |
 Забавный клубочек позитивчика
Група: Супермодератор
Нагороди: 16
Статус: 
| честно говоря, даже не знаю.подумаю - скажу
Aime qui t`aime. L`air ne fait pas la chanson. 
|
| |
|
|
|
| Puss | Дата: Середа, 18.02.2009, 22:20 | Повідомлення # 29 |
 Ходячий позитив :)
Нагороди: 11
Статус: 
| тем вистачає! це точно! просто деякі загубились на останніх сторінках.... можна всього потрохи додати.... зайвим не має бути....
|
| |
|
|
|
| Niuska | Дата: Середа, 18.02.2009, 22:23 | Повідомлення # 30 |
 Неисчерпаемый мечтатель
Нагороди: 0
Статус: 
| Quote (АssyA) так... Я просто шокована =\ ну нах писати такі фрази типу ;так..","я з тобою згодна..." і такого плану? Це форум, людям хочеться почитати думку інших і висловити свою,а не перелистати 10 сторінок "угу","ага","так".Якщо не маєш що сказати, то не пиши =\ я цього не розумію. В принципі, ось це я і мала наувазі: створюються теми, тупі доречі теми, для набивання активності,а сенсу в тій активності, як з козла молока =\
|
| |
|
|